Principala ramura a companiei Darom Eurosat o reprezinta activitatea de transport rutier de marfa. Compania noastra efectueaza transporturi atat pe plan intern, cat si pe plan extern.

 

Transportul pe plan intern este asigurat in principal cu flota proprie si acopera intreg teritoriul Romaniei.

 

Transportul international de marfa este realizat atat pe comunitate, cat si pe intreg teritoriul Europei in conformitate cu prevederile conventiei CMR.

 

Pentru a acoperii cat mai bine intreg teritoriul Europei si a raspunde cu promptitudine cerintelor clientilor nostri, compania Semiramis detine un parc auto modern si bine echipat . Camioanele din parcul propriu pot onora intreaga gama de transport: frigorific, agabaritic, general, ADR.

 

Pentru a identifica in orice moment pozitia camionului, acestea dispun de dotarea tehnica de ultima ora necesara fiind dotate cu sisteme GPS, informatiile fiind descarcate direct din sistemul de GPS al masinii.

 

Departamentul operational pe langa activitatile de transport clasic descrise mai sus, are o ramura specializata pe grupaje si transport expres.

 

Camioanele din dotare sunt atent monitorizate de catre personalul departamentului tehnic al companiei, acesta tinand sub control ca valabilitatea asigurarilor si avand ca preocupare permanenta aceea ca reviziile sa se efectueze conform planificarii la service-urile.

Pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii excelente, soferii beneficiaza periodic de avize medicale si psihologice verificate international, precum si de asigurari medicale.

 

Semiramis garanteaza calitatea serviciilor prin preocuparea permanenta ca mijloacele noastre de transport sa indeplineasca cele mai bune criterii de siguranta si echipare.

                                                                                                   

 

 

 

 
Design downloaded fro